Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tori Spelling

Odrasla je u vili vrijednoj 165 miliona dolara, sada s petoro djece živi u kamperu?!

tori spelling kamper
FOTO: Screenshot
Tori Spelling

Prema bliskom zajedničkom prijatelju para, Dean se osjeća kao da je učinio sve što je u njegovoj moći da usreći svoju suprugu, ali vjeruje da mu trud ni na koji način nije uzvraćen

Američka glumica i spisateljica Tori Spelling živi u kamperu sa svojom djecom nakon rastave od supruga Deana McDermotta?!

Prethodno je viđena kako odsjeda u lošem motelu, gdje noćenje košta 100 dolara, sa svojih petero djece Liamom (16), Stellom (15), Hattie (11), Finnom (10) i Beauom (6).

Ona je uzrok tog boravka pripisala problemima s plijesni koje su imali u porodičnoj kući i tvrdila da su se često razbolijevali zbog toga.

Sada je viđena u kampu u okrugu Ventura sa svojom djecom i čini se da provode vrijeme u kamperu modela Sunseeker E450 RV koji se sastoji od kuhinje, kupaonice, spavaće sobe i dnevne sobe.

Bivša zvijezda tinejdžerske serije Beverly Hills 90210 djetinjstvo je provela u luksuznoj vili vrijednoj 165 miliona dolara u vlasništvu njena oca Aarona Spellinga, gdje je živjela s njime i majkom Candy u luksuznoj četvrti Holmby Park.

Taj dom imao je 123 sobe, 27 kupaonica i 14 spavaćih soba na pet hektara zemlje.

Podsjećamo, Tori je s kanadskim glumcem i voditeljom Deanom bila u braku 18 godina.

“Tori i Dean su jako dobri i njen boravak u hotelu s njihovom djecom nema nikakve veze s razvodom”, rekao je izvor, piše Daily Mail.

Prema bliskom zajedničkom prijatelju para, Dean se osjeća kao da je učinio sve što je u njegovoj moći da usreći svoju suprugu, ali vjeruje da mu trud ni na koji način nije uzvraćen.

“Dean se promijenio i jako je naporno radio kako bi bio muž kakav joj je trebao, ali ona je i dalje zahtjevna. Ništa što on učini ili što je učinio nikada neće biti dovoljno dobro za nju”, rekao je tada insajder za Daily Mail i tvrdio kako je Tori koristila njihove bračne probleme da bi ostala relevantna javnosti.

Izvor je otkrio i kako se Dean ne slaže s time da njegova bivša žena ostaje s djecom po motelima jer to trenutno ne smatra najboljim za djecu, a što će reći za boravak u kamperu, tek ostaje vidjeti.