Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Oglasila se atraktivna novinarka čije su gole slike procurile na internet

Diletta Leotta

Prije nekoliko mjeseci atraktivnoj italijanskoj novinarki Sky Sportsa hakiran je mobitel, a njene gole fotografije objavljene su na internetu. Lijepa voditeljica koja inače prati utakmice talijanske Serie B sad je o skandalu konačno progovorila te oštro osudila hakere.

Diletta Leotta (26) tvrdi da joj je neko namjerno hakirao iCloud account te da su fotografije bile dio njene privatne arhive. Kaže i da nisu sve slike i snimke autentične.

https://www.instagram.com/p/BOvPdopAABV/?taken-by=dilettaleotta

Predivna plavuša koju na društvenim mrežama prati više od milion ljudi prisjetila se šoka kad je spoznala da joj je mobitel hakiran. “Mobitel mi je konstantno zvonio – pozivi, poruke, WhatsApp…prvo nisam plakala, našla sam snage, no nakon tri dana sam poklekla”, otkrila je lijepa novinarka, piše The Sun.

https://www.instagram.com/p/BOstVpUgPFD/?taken-by=dilettaleotta

“Možda sam nekoliko tih fotografija poslala nekome, ali nisam ih vidjela godinama prije nego su procurile i mislila sam da sam ih obrisala. Ne bih ih ni opisala kao seksi”, dodala je te napomenula kako se ne osjeća krivo: “Želim reći svim mladićima i djevojkama kojima se dogodilo slično da se ne bi trebali osjećati krivo. Svako ima pravo raditi sa svojim životom šta želi.”

https://www.instagram.com/p/BOmp8-Qg-1q/?taken-by=dilettaleotta

Leotta je otkrila i kako je optužena od “manje inteligentnih i osjetljivih” kako je fotografije “procurila” sama, no takve je tvrdnje s gnušanjem odbacila. Kad su fotke procurile, atraktivnu voditeljicu podržao je i Mario Balotelli.

https://www.instagram.com/p/BOXvQcOACcV/?taken-by=dilettaleotta

https://www.instagram.com/p/BOK5eXOAdbJ/?taken-by=dilettaleotta

https://www.instagram.com/p/BI7Qd1rgW8o/?taken-by=dilettaleotta