SHOWbuzz

OK avantura

OK Fest već najavio datum održavanja festivala 2020. godine (VIDEO)

26/08/2019

Jedinstvena OK avantura 2020. godine, svim ljubiteljima zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja vrata će otvoriti 17/18/19 jula

I dok se još uvijek prisjećamo najljepših trenutaka i uspomena sa ovogodišnjeg Nektar OK Festa, već polako počinjemo sa pripremama programa i sadržaja za narednu godinu.

Jedinstvena OK avantura 2020. godine, svim ljubiteljima zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja vrata će otvoriti 17/18/19 jula, kada nas na Tjentištu očekuje sedmo po redu izdanje Nektar OK Festa.

U prethodnim godinama izgradili smo povjerenje i podršku najvjernije festivalske OK publike, a sa novim sadržajima, programom, i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužujemo povjerenje novih posjetilaca, koji nam dolaze iz regije, Evrope i svijeta.

Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, svim prirodnim ljepotama i kulturno istorijskim vrijednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklijevajte za narednu godinu. Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije.

Utiske i atmosferu sa ovogodišnjeg Nektar OK Fest-a, možete pogledati u official aftermovie za 2019. godinu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.