Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

One spavaju i sa muškarcima i sa djevojkama (FOTO)

biseksualke

O seksualnom opredjeljenju atraktivnih žena mnogo se priča i nagađa, no ove žene pričama su stale na kraj i priznale kako ih jednako privlače oba spola.

Megan Fox prije nekoliko dana rodila je treći put, no još 2011. za časopis Esquire priznala je kako voli žene i muškarce.

“Ja sam biseksualka i oko toga nemam dvojbi. No, istovremeno sam i licemjerna, jer nikada ne bih izlazila s djevojkom koja je biseksualka, jer to znači da ona spava i s muškarcima, a muškarci su toliko prljavi da nikada ne bih željela spavati s djevojkom koja je spavala s muškarcem”, objasnila je.

Bye Miami.

Fotografiju objavljuje Megan Fox (@the_native_tiger)

Fergie – Iako je danas sretno udana, pjevačica Black Eyed Peasa priznala je kako je svojedobno uživala i u čarima žena. “Mislim da su žene predivne. Mnogo sam se zabavila s njima i nije me sram prizanti to”, rekla je.

??

Fotografiju objavljuje Fergie (@fergie)

Amber Heard trenutno se razvodi od Johnny Deppa, no prije njega bila je u vezi s fotografkinjom Taysom Van Ree.

#oldpic

Fotografiju objavljuje ️️Amber Heard ️ (@amberheard_)

Drew Barrymore također je javno priznala kako je žene privlače. “Oduvijek sam se smatrala biseksualkom, volim žensko tijelo”, rekla je u intervjuu za časopis Contact.

#sundays #poolside #vegasbaby #bestweeekend #withbestfriends

Fotografiju objavljuje Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Amber Rose izjavila je kako je jako otvorena kad je seksualnost u pitanju. “Mogu biti zaljubljena i u ženu i u muškarca, mogu pronaći ljepotu u svakome.”

#AmberRoseShow @hisvintagetouch

Fotografiju objavljuje Amber Rose (@amberrose)

Lady Gaga je o svojoj seksualnosti oduvijek otvorena. U nekim svojim hitovima čak je propjevala je o svojoj požudi za ženama.

Christina Aguilera ima i dijete i muža, ali to je ne sprečava u interesu za ženskim dijelovima tijela. “Cijenim ženstvenost i ljepotu”, izjavila je objasnivši da nisu samo muškarci zaslužni za žensku seksualnost.

??? @nbcthevoice

Fotografiju objavljuje Christina Aguilera (@xtina)

Madonna se nikad nije sramila svoje seksualnosti pa je povremeno i na koncertima znala ženama “uvaliti jezičinu”. Svi se još uvijek sjećaju kako je poljubila Britney Spears.

La Dolce Vita! ??????❣❣❣

Fotografiju objavljuje Madonna (@madonna)

Lindsay Lohan poznata je po razuzdanosti i vezi s ženama. Na pitanje je li lezbijka odgovorila je da nije, no biseksualnost je potvrdila. Naglasila je kako će se jednog dana udati, no nije sigurna za muškarca ili ženu.

Okay. It's #friday

Fotografiju objavljuje Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Angelina Jolie trenutno je u problemima u braku s Bradom Pittom, a svojedobno se zabavljala s pripadnicima oba spola. “Naravno,” bio je njen odgovor na pitanje je li biseksualka.

Younger Angelina via @angelinajoliebw ?

Fotografiju objavljuje Angelina Jolie (@angelinajolieofficial)