Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zdravstveni problemi

Ono što fanovi danas pišu Balaševiću najbolje pokazuje koliko je on velik

djordje balasevic

“Bila je to sitna intervencija koju je morao riješiti”, kratko je kazao mlađi Balašević

Nakon što je jučer Đorđe Balašević otkazao koncert zbog zdravstvenih problema, a srpski mediji prenijeli vijest da je riječ bila o infarktu, njegovi vjerni obožavatelji zatrpali su društvene mreže porukama podrške te pokazali da trenutno samo misle na Đoletovo zdravlje.

“Dragi Đole čuvaj se i brz oporavak”, “Nadam se da će sve biti dobro. I Bebo ako može jedna sugestija. Svesti koncerte na minimum, izgleda da tako mora. Neka brate radi sa Dujom Kalendar. I to je fenomenalno. Samo Đole i Duja za klavirom. Pa neka brate sjedi i u stolici šta fali? Ne mora stajati četiri sata, a ponekad i duže”, “Brz oporavak i mali odmor bilo bi dobro, još jednom svako dobro”, “Toliko toga sam kroz njegove pjesme dobila u životu. Jako, jako puno. Sve moje misli i energija upućeni su sada ka njemu. Neka što prije ozdravi i vrati nam se”, “Đole dragi, ti si nam suho zlato, čuvaj se, možda se više ne bi trebao toliko davati. Ja bih bila sretna i kad bi nam samo govor držao”, samo su neki od mnogobrojnih komentara koje na Facebook profilu Balaševićeve kćeri Bebe ostavljaju obožavatelji iz svih zemalja regije.

“Ozdravit će nama naš Đoliška brzo!! Uz ovoliko ljubavi i dobrih želja od svih nas to je sigurno 100 %”, zaključila je jedna obožavateljica.

Podsjećamo, Balašević je otkazao koncert u Kragujevcu, a vijest o tome obožavateljima je javila njegova kćerka Beba.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti”, napisala je Beba na Facebooku.

Nakon toga srpski Blic javio je da je pjevač imao infarkt i da je završio u bolnici, ali njegov sin Aleksa je za Index demantirao natpise o tome.

“Bila je to sitna intervencija koju je morao riješiti”, kratko je kazao mlađi Balašević. Saznali su i da je pjevač pušten kući.

“Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo… Molim vas za razumijevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javit ćemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo. Beba”, stoji na Balaševićevoj službenoj stranici.