Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jon Voight

Otac Angeline Jolie podržao Trumpa, a Bidena nazvao sotonom

Jon Voight (1)

Dijeli mišljenje s Trumpom te je pozvao brojne fanove da se ‘bore za Trumpovu pobjedu’

Holivudska filmska legenda Jon Voight, otac Angeline Jolie, kazao je kako podržava Donalda Trumpa te poručio da su ovogodišnji predsjednički izbori u Americi laž.

Joe Biden je pobijedio na američkim izborima za predsjednika. Međutim, Donald Trump sada tvrdi da su ovi izbori laž. Pokušao je podići tužbe u nekim državama, uključujući Michigan i Georgiju, tvrdeći da je riječ o prevari birača.

Voight dijeli mišljenje s Trumpom te je pozvao brojne fanove da se ‘bore za Trumpovu pobjedu’. Na Twitteru je podijelio video protiv Bidena, u kojem je novog predsjednika nazvao “sotonom” i tvrdi da je prebrojavanje glasačkih listića nepravedno.

“Kolege Amerikanci, stojim ovdje razočaran činjenicom da je Biden izabran za predsjednika. Kao da svi ne znamo istinu. A kad neko pokuša prevariti, znamo da se ne može izvući, bit će plaćena cijena. Oni koji sada skaču od sreće, skaču prema užasu u kojem će biti. Moji prijatelji, svih boja, rasa i religija, ovo je sada naša najveća borba od građanskog rata. Bitka za pravednost protiv sotone. Da, sotone. Jer ovi ljevičari su zli, korumpirani i žele srušiti ovu naciju”, poručio je Voight.

Zatim je pozvao svoje obožavatelje da se bore za Trumpa.

“Ne smijemo to dopustiti, moramo se boriti protiv ove korupcije koja je preuzela i boriti se za dobro koje se čini izgubljenim. Borimo se sada za Trumpovu pobjedu jer svi znamo da je ovo brojanje glasačkih listića korupcija kao i oni”, uporan je Voight.