SHOWbuzz

"Javnost ne zna sve"

Otac Britney Spears: Moje skrbništvo spasilo ju je od katastrofe

24/08/2021

U podnesku je Jamie dodao da od 2018. nije imao kontrolu nad medicinskim odlukama Britne

Jamie Spears, otac Britney Spears, tvrdi kako je pjevačicu njegovo skrbništvo “spasilo od katastrofe” te da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne ocrnjivala, kada bi znala opseg njene ovisnosti i problema s mentalnim zdravljem, prenosi Daily Mail.

Jamie, koji je nedavno odstupio s mjesta skrbnika pjevačice, tvrdi kako su njene borbe s ovisnošću i metalnim zdravljem daleko ozbiljnije nego što se zna.

“No javnost ne zna sve, a nema ni pravo znati, tako da se gospodinu Spearsu niko neće iskupiti”, piše između ostaloga u podnesku koji je Spears podnio Vrhovnom sudu okruga Los Angeles ranije ovog mjeseca, prenose strani mediji.

U podnesku je Jamie dodao da od 2018. nije imao kontrolu nad medicinskim odlukama Britney, uključujući njeno zatvaranje u mentalnu ustanovu 2019. godine. Tvrdi da je njegova glavna uloga u kćerinom liječenju bila jedino plaćanje računa.

“Nema sumnje da je skrbništvo gospođu Spears spasilo od katastrofe, podržalo je kada je to bilo najpotrebnije, zaštitilo nju i njen ugled te joj olakšalo obnavljanje karijere”, dodao je otac pjevačice.

Podsjetimo, Jamie Spears nedavno je pristao odstupiti od dugogodišnje uloge skrbnika svoje kćeri Britney. Pjevačica je u junu na sudu u Los Angelesu rekla da je skrbništvo zlostavljanje i da “želi svoj život nazad”.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.