Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Otkrivena tajna bivše djevojke Jima Carreya

01/10/2015

Iako su svi prvobitno mislili da se mlada Cathriona White ubila zbog raskida veze sa glumcem Jimom Carryjem istina je mnogo drugačija.

Naime, novinar Tony Ortega je otkrio da je Cathriona bila sajentolog i da se podvrgla sajentološkom kursu pročišćenja – purifu, a to je saznao od njenih prijatelja sajentologa.

Ona se već pet godina bavila sajentologijom, a poznati glumac je znao za to od 2012. godine kada su počeli da se zabavljaju.

“To je čudno jer se Jim rugao sajentolozima godinama unazad“, kaže Ortega.

Njih dvoje su u maju ove godine obnovili vezu kada su je prijatelji sajentolozi ubijedili da je emotivno spremna za izazov zabavljanja s Carreyem jer je upravo završila „pročišćenje“. To znači da može da se nosi sa bilo čim, prema mišljenjima sajentologa.

Holivudski glumac je posvetio jedan dirljiv tvit svojoj pokojonoj devojci.

“Šokiran sam i jako sam tužan zbog smrti moje drage Cathrione. Ona je zaista bila fini i suptilan irski cvijet, previše osetljiv za ovaj svijet, iz kojeg je sijala ljubav”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.