SHOWbuzz

Otkriveno koliko će koštati najveća svadba na Balkanu

25/09/2015

Beogradski Blic je preko izvora bliskih paru otkrio neke detalje vezane za pripremu vjenčanja godine. Naravno, radi se o svadbi Igora i Severine koja je zakazana za kraj novembra.

Večera će po gostu koštati 70 eura, pozvano je petstotinjak ljudi, a za malog Aleksandra kreira se posebno odijelce.

“Mladenci će za svojih 500 gostiju platiti 35 hiljada eura samo večeru. Gosti će moći uživati u okusima morskih plodova i raznih vrsta jela od mesa”, rekao je za Blic izvor blizak paru.

Par će dvije noći provesti u luksuznom apartmanu. Uz doručak i večeru, to bi ih koštalo 700 eura, a mladenci će ovaj apartman dobiti besplatno.

Izvor otkriva i da Severina “pazi na svaki detalj vjenčanja” i “želi da sve bude glamurozno i za pamćenje”.

Gosti izvan Srbije prespavati u hotelu Crown Plaza (170 eura po osobi ili 17 hiljada eura za stotinjak uzvanika izvan Srbije), a budući da je Severina česta gošća, vlasnik Miroslav Mišković pjevačici je kao dar dao i popust.

Severina navodno neće zvati puno kolega s estrade, ali na popisu su Petar Grašo, Nataša Bekvalac i Tanja Savić. Igor Kojić će pak imati daleko više slavnih imena jer tata Keba sigurno će pozvati Brenu i Bobu Živojinović, Šabana Šaulića, Anu Bekutu i Milutina Mrkonjića, Sašu Popovića i Suzanu Jovanović.

Što se glazbe tiče, tu zasigurno neće biti prevelikih problema jer Kojić je iz glazbene obitelji, a Severina je jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji pa su se mnoge kolege ponudile da sviraju i pjevaju besplatno jer im je taj nastup velika reklama. Na kraju krajeva, tu su i slavni gosti.

Sveukupno, prema proračunima Blica, svadba bi koštala oko 52 tisuće eura.

Komentari

1 Comment

  1. rajvoSa

    26/09/2015 at 10:56

    Šta je to za nju? Dva puta se naguzi, skine gola na nastupima i eto, pokrije sve. Uostalom koga njihova "svadba" uopšte interesuje? Interesantnije je pogađati koliko će trajati? Neće dugo to je sigurno! Do prve "jahte" …

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.