Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otkriveno koliko će koštati najveća svadba na Balkanu

severina1

Beogradski Blic je preko izvora bliskih paru otkrio neke detalje vezane za pripremu vjenčanja godine. Naravno, radi se o svadbi Igora i Severine koja je zakazana za kraj novembra.

Večera će po gostu koštati 70 eura, pozvano je petstotinjak ljudi, a za malog Aleksandra kreira se posebno odijelce.

“Mladenci će za svojih 500 gostiju platiti 35 hiljada eura samo večeru. Gosti će moći uživati u okusima morskih plodova i raznih vrsta jela od mesa”, rekao je za Blic izvor blizak paru.

Par će dvije noći provesti u luksuznom apartmanu. Uz doručak i večeru, to bi ih koštalo 700 eura, a mladenci će ovaj apartman dobiti besplatno.

Izvor otkriva i da Severina “pazi na svaki detalj vjenčanja” i “želi da sve bude glamurozno i za pamćenje”.

Gosti izvan Srbije prespavati u hotelu Crown Plaza (170 eura po osobi ili 17 hiljada eura za stotinjak uzvanika izvan Srbije), a budući da je Severina česta gošća, vlasnik Miroslav Mišković pjevačici je kao dar dao i popust.

Severina navodno neće zvati puno kolega s estrade, ali na popisu su Petar Grašo, Nataša Bekvalac i Tanja Savić. Igor Kojić će pak imati daleko više slavnih imena jer tata Keba sigurno će pozvati Brenu i Bobu Živojinović, Šabana Šaulića, Anu Bekutu i Milutina Mrkonjića, Sašu Popovića i Suzanu Jovanović.

Što se glazbe tiče, tu zasigurno neće biti prevelikih problema jer Kojić je iz glazbene obitelji, a Severina je jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji pa su se mnoge kolege ponudile da sviraju i pjevaju besplatno jer im je taj nastup velika reklama. Na kraju krajeva, tu su i slavni gosti.

Sveukupno, prema proračunima Blica, svadba bi koštala oko 52 tisuće eura.