njoj šminka ne treba

People odabrao, mama Jennifer je trenutno najljepša slavna dama

jennifer garner1 (1)

Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja djeca mi kažu da skinem šminku s lica, svežem kosu u rep i stavim naočale

Magazin People svake godine jednu slavnu damu proglasi najljepšom, a nakon pjevačice Pink koja je proglašena najljepšom ženom 2018., ove je godine ta laskava titula pripala Jennifer Garner.

47-godišnja glumica krasi i najnoviju naslovnicu magazina i to u svom omiljenom izdanju – bez šminke, a u razgovoru je otkrila i tajne svoje bezvremenske ljepote. A izgleda da su za njen mladolik izgled i na pragu petog desetljeća ponajviše zaslužna njena djeca: 13-godišnja Violet, 10-godišnja Seraphina i 7-godišnji Samuel koje je dobila u braku s bivšim suprugom Benom Affleckom.

“Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, svežem kosu u rep i stavim naočale. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment”, ispričala je glumica koja je nedavno i u intervjuu za Harper's Bazaar otkrila da privatno uopće ne nosi šminku.

U razgovoru za People otkrila je i da ju je titula najljepše žene u 2019. godini iznenadila jer se, kako kaže, nikada nije osjećala kao ljepotica niti o sebi razmišlja tako, ali je uvijek bila zadovoljna sa sobom te smatra da je zato i drugi doživljavaju puno ljepšom.

Podsjetimo, Jennifer je prije šest mjeseci konačno finalizirala razvod s Benom Affleckom kojeg je napustila još 2015. zbog njegovih problema s alkoholom, a u braku su bili od 2005. godine. Par je ostao u dobrim odnosima zbog svoje djece te često provode vrijeme zajedno kao porodica.