SHOWbuzz

Ammar Moštrokol

Pjevač pretučen u Beogradu: “Nikad više neću pjevati u Srbiji ili RS-u”

20/10/2019

Moštrokol je rekao da mu je tijelo prekriveno modricama i oteklinama, te da su mu nagnječili ruku i, po svemu sudeći, iščašili rame

Crnogorski pjevač Ammar Moštrokol, ranije poznat i kao Bojan Tomović, u četvrtak navečer je napadnut u Beogradu.

Pjevač je za portal in4s.net rekao da su ga četvorica huligana, uz brojne uvrede, brutalno pretukla u centru grada, nanoseći mu pritom brojne povrede.

Moštrokol je rekao da mu je tijelo prekriveno modricama i oteklinama, te da su mu nagnječili ruku i, po svemu sudeći, iščašili rame.

“Upravo su me četvorica kretena pretukla u sred Beogradu. Kaže jedan ‘Udri Turčina, mamu mu j**em’, a drugi viče ‘udri, udri, j**o ga Milo Đukanović'”, rekao je Moštrokol za in4s.net.

Pjevač je u bolnici dobio neophodni medicinski tretman, a slučaj je prijavio policiji nakon čega je poslao poruku na Facebooku.

“Nikada, ali nikada više neću pjevati u Srbiji i Republici Srpskoj. Čast dobronamjernim Srbima koji vole moje pjesme, ali ovo poniženje ne mogu zaboraviti. Neka dođu na moje nastupe u Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju…ali u Srbiju i RS više nikada. Zaklinjem se u grob moga Taja”, napisao je Tomović.

Razlog za napad uz nacionalističe uvrede je vjerovatno to što je Tomović nedavno prešao na islam, što je ranije potvrdio na svom Facebook nalogu.

“Iako je vjera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik jer sam 28. juna 2019. godine tačno u podne, prešao na Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol”, napisao je tada.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.