Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tomović se oglasio na

Pjevač tvrdi da je pretučen u Neumu jer je zapjevao pjesmu “Bosna”?!

tomovic (1)

MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona o ovom slučaju se još uvijek nije oglasio

Crnogorski pjevač Bojan Tomović navodno je pretučen od strane neumskih policajaca i to zato što je na zahtjev publike iz Tuzle otpjevao pjesmu Bosanac.

Pretučeni su i gosti restorana u kojem je Bojan pjevao, prenosi RTV BN.

O svemu se pjevač oglasio na svom Facebook profilu i poručio svima da ne idu u Neum, te je objavio i fotografiju modrice koju je zadobio, navodno, od strane policije.

“Srbi, Muslimani, Crnogorci: NE IDITE U NEUM! Ovo je moja uspomena iz Neuma, ljeto 2020. Sinoć me je policija u Neumu tukla pendrecima zato što sam, zamislite, u sred države Bosne otpjevao pjesmu Bosanac. Pretukli su i mog menadžera iz Srbije Bobana Kalajdžića kao i desetak momaka i djevojaka iz Tuzle koji su i tražili tu pjesmu”, napisao je između ostalog.

“Pitao sam tog policajca ‘Zašto’, on mi je pogledom prepunim mržnje, bukvalno odgovorio ovim riječima – Ne valja vam pjesma, ovo nije Bosna, tjerajte se odakle ste došli”, dodao je Bojan i kazao kako u Hrvatskoj nikada nije imao problema.

“Ja, kao u Crnogorac, u samoj Hrvatskoj nikada nisam doživio nikakvu neugodnost i tamo ću uvijek rado odlaziti, a ovaj put sam samo zbog svojih prijatelja iz Srbije i iz Bosne otišao poslovno/privatno u Neum i ovo je bilo prvi i zadnji put. Ne-Um – NIKADA VIŠE!!”, odlučan je pjevač.

“Zato molim sve svoje prijatelje Srbe, Muslimane (Bošnjake) i Crnogorce: Ne idite u Neum na more jer nas tamo velika većina iskreno mrzi”, poručio je.

"Srbi, Muslimani, Crnogorci : NE IDITE U NEUM

Ovo je moja Uspomena iz Neuma, ljeto 2020.

Sinoc me je policija u Neumu…

Objavljuje Bojan Tomovic MoštrokolUtorak, 11. kolovoza 2020.

MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona o ovom slučaju se još uvijek nije oglasio.