SHOWbuzz

Kinsey Wolanski

Plavuša koja je upala na teren tokom finala Lige prvaka otkrila šta planira

10/06/2019

Nakon privođenja je ipak pet sati morala provesti u ćeliji s nekoliko osoba osumnjičenih za kriminal

Model Kinsey Wolanski (22) koja je upala na teren za vrijeme utakmice finala Lige prvaka u Madridu kaže da zbog toga ne žali, a vjeruje da će joj upravo taj potez pomoći da zaradi dovoljno novca kako nakon 30. godine više ne bi morala raditi

Wolanski je rekla i da je nakon tog upada na teren dobila puno zavodljivih privatnih poruka od igrača Liverpoola.

Bujnu plavušu (22) svi su gledali kad je upala na teren tokom utakmice Liverpoola i Tottenhama u Madridu, pri čemu je na sebi imala samo oskudan crni kupaći kostim s logom ‘Vitaly Uncensored’. Ispostavilo se da je time zapravo htjela izreklamirati YouTube kanal njezinog dečka, YouTube zvijezde Vitalija Zdorovetskog.

Nakon toga je njen publicitet nevjerovatno porastao. Broj pratitelja na Instagramu joj se u samo nekoliko dana povećao s 300.000 na dva i pol miliona.


Iako je zbog upada na nogometni teren kažnjena novčanom kaznom od 15.000 funti, ta je suma neznatna u odnosu na milione koje će zaraditi od ovog novog publiciteta.

Za The Sun je rekla da nikako nije završila s ovakvim potezima i da planira svoju novootkrivenu slavu uzdići na još veće visine.

‘Do svoje 30. godine planiram zaraditi dovoljno novca za odlazak u penziju, a upad na Ligu prvaka će mi samo pomoći da u tome uspijem. Planiram napraviti još puno toga’, rekla je Wolanski.

Upad na finalnu utakmicu Lige prvaka pred više od 60.000 okupljenih, uz milione gledatelja diljem svijeta, opisala je kao ‘najveće uzbuđenje u svom životu.

‘Reakcije su bile nevjerovatne, nisam mogla biti sretnija’, rekla je Wolanski i dodala da su ju čak i policajci, nakon što su je priveli, molili za autogram. Nakon privođenja je ipak pet sati morala provesti u ćeliji s nekoliko osoba osumnjičenih za kriminal.

‘Niko od njih nije pričao engleski, a ja sam bila samo u kupaćem kostimu i bolničkoj haljini koju su mi dali kad su me izvukli s terena pa mi je bilo malo neugodno, ali sve je to dio iskustva’, ispričala je za The Sun.


Ističe da su joj se nakon svega javili i mnogi poznati igrači, no nije željela otkriti njihova imena. Ipak, morala ih je razočarati jer je potvrdila da ostaje vjerna svojem dečku Vitaliju Zdorovetskom, koji je i sam upao na teren tijekom finalne utakmice Svjetskog kupa 2014. godine.

‘Nisam ni znala ko su oni dok nisam kliknula na njihove profile. Nisam im odgovorila na poruke jer imam dečka. Mnogi se pitaju kako Vitaly zarađuje, no on je odličan u tome što radi. Njegove su šale samo zabava, a on je nevjerovatno sladak i nadam se da ću se jednog dana udati za njega’, rekla je Wolansky i dodala da je dečko iznimno ponosan na nju.


Otkrila je i kako je njena porodica reagirala na ovaj pothvat. Njen otac, inače šerif u policiji Los Angelesa, rekao je da je osjetio olakšanje kad je vidio da na teren ipak nije uplaa potpuno gola, već je ipak nosila kupaći kostim. Roditelji se, kaže, nisu previše iznenadili njenim potezom jer znaju kakva je.

Komentari

Autor: jutarnji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.