Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kinsey Wolanski

Plavuši koja je prekinula finale Lige prvaka obrisali profil s Instagrama

Kinsey Wolanski

Kinsey je prije utrčavanja na teren imala 300 hiljada pratitelja, a samo nekoliko sati nakon utakmice došla je do čak dva i po miliona pratitelja

Instagram profil manekenke i influencerice Kinsey Wolanski koja je utrčala na teren tokom finala Lige prvaka nestao je s te društvene mreže.

Kinsey se nakon brisanja profila javila na Twitteru te otkrila da su joj profil – hakirali. “Kad dođeš do 2,5 miliona pratitelja pa ti hakiraju profil. Ovo je emotivni rollercoaster”, napisala je uz snimku na kojoj vježba.

Kinsey je prije utrčavanja na teren imala 300 hiljada pratitelja, a samo nekoliko sati nakon utakmice došla je do čak dva i po miliona pratitelja.

Nakon prekida utakmice, Kinsey se javila na Instagramu objavivši snimku svog utrčavanja, ali i snimku na kojoj se vidi kako je zaštitari odvode s rukama iza leđa.

“Život imamo da bismo ga živjeli. Radite lude stvari kojih ćete se sjećati zauvijek”, napisala je uz objavu.

Na Insta storyju objavila je i fotke na kojima je otkrila da je “napokon izašla iz zatvora”. Međutim, nakon svega toga, njen Instagram profil koji je vodila pod imenom Kinsey_Sue samo je nestao.