Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Playboyeva zečica detaljno opisala život u Hefnerovoj vili

hugh-hefner-holly-madison

Život u vili pokojnog Hugha Hefnera, čuvenom Playboy Mansionu nije bio tako idealan kako mnogi misle.

Nekadašnja zečica Holly Madison upravo je izdala knjigu “Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny”, u kojoj opisuje svoja iskustva života s Hefnerom od 2001. do 2008. godine.

U njoj je Madison napisala kako se osjećala zarobljeno u vili zbog Hefnerove kontrole, ali i osjećaja da je profesionalno limitirana.

“Negdje na početku novog milenija bilo je uobičajeno u pop kulturi da se Playboyeve zečice smatra glupim djevojkama koje samo imaju dobar izgled. To se i danas osjeća u društvu”, napisala je Madison.

Holly se prisjetila i svoje prve noći u Playboy mansionu. Godinu dana je živjela u Los Angelesu, a kada je ostala bez obje cimerice, to joj se učinilo kao zgodno i besplatno mjesto za boravak. Pogotovo zato jer je bila uvjerena da neće morati spavatai s tada 75-godišnjim Hefnerom.

“Prijatelji su većinom bili zgađeni kad su saznali da ću postati djevojka toliko starijeg muškarca”, napisala je Madison, koja je otkrila da je seks ipak bio obavezan za ostanak u kući.

Već prvu noć izašla je s Hefnerom i djevojkama u jedan klub, gdje ju je ponudio Quaaludeom, pilulama za koje je rekao da “otvaraju um”. Odbila je, no popila je previše alkohola. Kad su se vratili u vilu rečeno joj je da mora ići u njegovu sobu.

“Hefner je ležao na krevetu i masturbirao gledajući na dva ekrana lezbijske porno filmove. Jedna me je djevojka gurnula i rekla Hefneru da mora biti s novom djevojkom. Bilo je toliko brzo da sam i zaboravila kako je izgledalo”, napisala je Madison.

Opisivanje prve noći jedini je intimni detalj u knjizi. Pisala je o iskustvu u showu “Girls Next Door”, zahvaljujući kojem je i postala popularna. Kad je izašla iz vile nastupala je čak i u “Plesu sa zvijezdama” i “Peepshowu”, u kojima je, kako je rekla, zaradila milione.