Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Plus size manekenka se hvali oblinama, Hana joj poručila: Samo si debela

lucija – hana

Lucija Lugomer (24) na društvenim mrežama često objavljuje inspirativne poruke ženama koje se bore s viškom kilograma te onima koje imaju manjak samopouzdanja.

Hrvatska plus size manekenka nerijetko pozira u oskudnom izdanju kako bi potaknula pratiteljice da zavole svoje “nesavršene” obline. Ovog puta, odlučila im je pomoći pri odabiru kupaćeg kostima.

– Znam koliko me vas kontaktiralo u nadi da ću vam baš ja znati reći gdje pronaći najbolji badić za vas. Nisam nikakav profi istraživač, ali ono što i ja svako ljeto učim, jest treba tražiti i probavati – napisala je Lugomer i dodala kako su najveći problemi nedostatak vremena te manjak samopouzdanja.

Zbog toga, Lucija je odlučila sljedećih nekoliko dana objaviti “fotke” u badićima koje je nabavila za ovo ljeto te koji pristaju punijim djevojkama.

https://www.instagram.com/p/BWiA6vQjpSJ/?taken-by=lusiluer_plussizemodel

U međuvremenu oglasila se Hana Hadžiavdagić Tabaković (32). Na Instagramu je objavila poruku plus size manekenki, objasnila joj što misli o tom terminu i nazvala ju debelom.

– Draga moja možeš ti misliti da si plus size model, ali meni si i dalje samo debela – stoji između ostalog u objavi.

Lucija joj je zahvalila pa “screenshot” objavila na svom Instagramu, a kasnije i na Facebooku. Stotine pratitelje stali su u Lucijinu objavu.

Ipak, Hana tu nije stala pa je objavila još jednu poruku “debelima”.

– Super mi je kako se debeli uvijek uvrijede kada im kažeš da su debeli, a nama nabildanim, mršavim, anoreksičnim je to kompliment i sasvim je normalno da nas se tako naziva – napisala je Hana.

https://www.instagram.com/p/BWUmPOAgMyl/?taken-by=hanahadziavdagic