zagreb

Influenserica iz Sarajeva dobila državljanstvo RH: Tu godinama živim i radim i plaćam uredno porez

hana drzavljanstvo
FOTO: Instagram / @hana
Hana Hadžiavdagić Tabaković

Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih ‘velikih Hrvata’ koji imaju firme po Hercegovini

Hana Hadžiavdagić Tabaković, influenserica iz Sarajeva je imala svečanu zakletvu povodom dodjele hrvatskog državljanstva. Influencerica je na Instagramu objavila službeni dokument na kojem je ispisana zakletva uz melodiju i tekst hrvatske himne. U objavi na društvenim mrežama Hana je označila Vladu Republike Hrvatske te predsjednika Zorana Milanovića.

“Državljanstvo imam odavno, a ovo je svečana dodjela”, napisala je Hana, a na fotki koju je objavila na Instagram storyju ona pozira s državnim službenikom.

Inače, Hana se nedavno oglasila na Instagram storyju i odgovorila onima koji su se pitali “otkad je ona Hrvatica”.

“Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih ‘velikih Hrvata’ koji imaju firme po Hercegovini”, napisala je pa nastavila.

“P.S. Neka ja nisam, ali neka jesu oni što glasaju i određuju sudbinu zemlji u kojoj su možda nekad bili na moru. Evo ja znam nekoliko takvih iz Srednje Bosne koji nikad nisu bili u Zagrebu, ali su veći Hrvati od mene. Ovdje uopće ne govorim o vjeroispovijesti, čisto da bude jasno. Ljudi znate li da je 2022. Malo emancipacije nije na odmet”, zaključila je.