"Vanity Fair"

Pobjednik Eurosonga četiri godine skrivao svoju vezu od medija

damiano (1)

Soleri inače na Instagramu prati preko 280.000 ljudi, a svi se dive njenim tetovažama i izgledu

Pjevač grupe Maneskin, Damiano David, trenutno je jedan od najpopularnijih Italijana na svijetu, a skupa s bendom dao je intervju za italijansko izdanje časopisa Vanity Fair.

Maneskin krasi naslovnicu časopisa, a u intervjuu se Damiano dotaknuo i veze sa svojom djevojkom Giorgijom Soleri.

Tek nedavno je objavio kako je s italijanskom influencericom Giorgijom Soleri u vezi četiri godine, te da su zaručeni.

“Paparazzi su stajali ispred moje kuće danju i noću. Tako da sam nakon četiri godine veze odlučio otkriti ime svoje djevojke. I dalje me paparazzi čekaju pred kućom, ali barem više nemam šta skrivati”, rekao je David.

I sama Giorgia je nedavno u jednom intervjuu ispričala nešto više o njihovoj vezi.

“Javno priznanje da smo u vezi bila je naša svjesna odluka. Shvaćam koliki je teret trenutno biti u vezi s popularnim pjevačem, ali jako sam ponosna što mi je Damiano dečko. On je osoba koju veoma poštujem”, ispričala je.

Na pitanje zašto su tek sada otkrili da su zajedno rekla je kako su oboje htjeli da njihova veza bude stabilna, što sada i jest.

Soleri inače na Instagramu prati preko 280.000 ljudi, a svi se dive njenim tetovažama i izgledu. Između ostalog često ističe svoju borbu s depresijom, a ispričala je i kako boluje od vulvodinije.

Radi se o bolesti bez dijagnoze koja izaziva bol u vanjskom dijelu vulve. Zbog te bolesti su joj seksualni odnosi veoma bolni, a ispričala je kako si je obećala da će pomoći ženama s istim problemom.

Damiano David je nakon pobjede njegova benda na Eurosongu u samo nekoliko sati postao svjetska senzacija te su ga prozvali jednim od najseksi muškaraca na svijetu, a Giorgia mu je od samih početaka velika podrška.