Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pogledajte McGregorovu luksuznu vilu od 1,5 miliona eura

mcgregor

Conor McGregor izgubio je od Khabiba Nurmagomedova u Las Vegasu, ali taj poraz nije mu toliko teško pao jer opet je masno zaradio, a već je najavio i revanš.

Da mu dobro ide na financijskom planu, dokazao je i ovo ljeto kupnjom luksuzne vile u špankoj Marbelli, čija je procijenjena vrijednost oko 1,5 miliona eura, piše The Mirror.

Luksuzna vila na jugu španije nalazi se u kompleksu The Heights, a osim teretane, sadrži veliki vanjski bazen, vinski podrum, lift, ali i perverzije poput LED osvijetljenog prilaza. Do bazena 30-godišnji Irac može se spustiti direktno iz spavaće sobe, koja gleda na obalu.

McGregorov dom na obali nalazi se u sklopu country i gold kluba La Resina, a Irac nije jedina zvijezda koju se povezuje s tim imanjem. Harry Winks, mlada zvijezda Tottenhama, i Thomas Sorensen, stoper Stoke Cityja, također tamo imaju posjede.

https://youtu.be/yP_QhLLEoeg

S druge strane, Khabib Nurmagomedov na Instagramu pokazuje koliko se ponosi svojim rodnim selom Sildi na vrhu planine i rodnom kućom u kojoj ima metalne krevete i plastične stolice.