Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pop zvijezda trudnoj obožavateljici koja je izbačena na ulicu – kupila kuću

taylor-swift

Pop zvijezda Taylor Swift napravila je potez vrijedan divljenja kada je obožavateljici Stephanie odlučila kupiti kuću.

Stephanie je u osmom mjesecu trudnoće, nedavno je ostala bez krova nad glavom, a u isto vrijeme njen je partner izgubio posao. Sretnu vijest Stephanie je doznala u backstageu nakon koncerta njene omiljene pjevačice u Manchesteru. Sretnu je vijest objavila na aplikaciji The Swift, koju je lani pokrenula upravo Taylor Swift.

– Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam osam mjeseci svoje trudnoće beskućnica. Ukratko, u našem je stanu zabranjen boravak zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga i izgubili smo sve – napisala je Stephanie čija je majka kontaktirala Taylor i zamolila je za pomoć.

No, niko se nije nadao da će pjevačica svojoj obožavateljici kupiti kuću.

– Odlučila sam ti pomoći kupiti kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš brinuti o svemu – rekla joj je Taylor u garderobi, a Stephanie jednostavno nije mogla vjerovati.

– Pružila mi je ruku i podigla me s tla. Baš kao što je činila proteklih 12 godina. Volim je zauvijek – rekla je potresena Stephanie.

Ovo nije prvi put da Swift pomaže svojim obožavateljima. Već godinama svojim najvećim fanovima šalje čestitke za Božić, nekima je plaćala stipendije za školovanje, a pomagala je i u troškovima bolničkog liječenja.