Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kristina Đukić

Popularna influenserica iz Srbije izvršila samoubistvo

New Project – 2021-12-09T153650.343

“Sa ogromnim bolom vas obavještavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavijestiti”, napisala je njena majka

Kristina Đukić, srpska gejmerica, youtuberica i influenserica, sinoć je preminula. Imala je 21 godinu.

“Na našu veliku žalost moram vas obavijestiti da Kika više nije s nama. Želim ovim putem izraziti saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali… Volim te, Kiko, zauvijek, počivaj u miru”, napisala je na Instagramu Kristinina prijateljica, influencerica Laura Tešanović.

Beogradski mediji objavili su informaciju da je mlada djevojka izvršila samoubistvo. Informaciju o smrti mlade influenserke potvrdila je i njena majka Nataša Đukić, objavom na Instagramu.

“Sa ogromnim bolom vas obavještavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavijestiti”, napisala je ona.

– Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izvještavaju o ovom slučaju i o djevojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumjevanja – poručila je Mira Vladisavljević, direktorica Balkan tube festa, čiji je član bila i preminula djevojka.

Kristina se rodila 2000. godine u Beogradu, gdje je završila osnovnu školu. Upisala je željezničku srednju školu, no ubrzo se prebacila u trgovačku. Na YouTubeu ju je pratilo više od 700.000 pretplatnika, a na Instagramu gotovo 400.000. Osim tematskih videa na YouTubeu je objavljivala i vlastite pjesme. Njena pjesma pod nazivom Penjem se na tron ima preko sedam miliona pregleda.