Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

gwen stefani

Popularna pjevačica iznenadila fanove izgledom, mnogi je ne mogu prepoznati

gwen

Pjevačica je u popularnom talk showu gostovala kako bi predstavila svoju novu kozmetičku liniju te je uglavnom pričala o The Voice emisiji u kojoj je bila jedna od voditeljica, ali izgleda da je to sve palo u drugi plan

Popularna pjevačica Gwen Stefani gostovala je u emisiji Setha Meyersa, ali umjesto intervjua u prvi plan je došao njen neprepoznatljiv izgled koji je iznenadio fanove.

“Neprepoznatljiva”, “Čekaj, ko je to, dovraga?”, “Wow, trebala mi je minuta da je prepoznam”, “Prestani s operacijama”, “Žao mi je što to moram reći, ali nisam je prepoznao. Molim te, Gwen, stani”, “Možda ima alergijsku reakciju na nešto”, “Ne prepoznajem je”, nizali su se komentari ispod videa o gostovanju.

Pjevačica je u popularnom talk showu gostovala kako bi predstavila svoju novu kozmetičku liniju te je uglavnom pričala o The Voice emisiji u kojoj je bila jedna od voditeljica, ali izgleda da je to sve palo u drugi plan.

Prije nekoliko mjeseci, pjevačica je proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom Blakeom Sheltonom. Tim povodom su na Instagramu podijelili trenutke sa svog bajkovitog vjenčanja. Shelton je objavio fotografiju s Gwen s plesnog podija na vjenčanju.