Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

jason derulo

Popularni pjevač prekinuo s djevojkom samo četiri mjeseca nakon rođenja sina

derulo

Samo nekoliko dana prije Jason i Jena zajedno su proslavili rođendan u Aspenu s obzirom na to da su oboje rođeni 21. septembra

Pjevač Jason Derulo i njegova djevojka Jena Frumes prekinuli su samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog sina Jasona Kinga.

“Jena i ja odlučili smo se rastati”, napisao je Derulo. “Ona je nevjerovatna majka, ali osjećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji što možemo biti. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete našu privatnost”, poručio je Derulo.

Samo nekoliko dana prije Jason i Jena zajedno su proslavili rođendan u Aspenu s obzirom na to da su oboje rođeni 21. septembra.

“Blagoslovljena sam što dijelim isti dan rođenja s mojom ljubavi. Ti si najzgodniji, najvrjedniji, najtalentiraniji i najljubazniji čovjek ikada”, napisala je Jena o Derulu na Instagramu.

“Uistinu me činiš potpunom i zahvalna sam na ljubavi koju dijelimo. Ti i naše dijete činite me najsretnijom djevojkom na svijetu i jedva čekam s vama napraviti nove uspomene. Znam da sam ponekad tvrda, ali ti me činiš mekanom i prihvaćaš me takvom kakva jesam i zauvijek sam ti zahvalna na tome”, nastavila je. “Živjeli još jednu godinu! Volim te jako, zauvijek”, poručila je Jena, no kasnije je obrisala svoju objavu.

Par još uvijek nije otkrio koji su razlozi prekida.