partner za poželjeti

Popularni “Refko” ne krije: Kuham, perem, spremam, peglam

refko combe (1)

Znam muškarce koje poredivno kuhaju i znam žene koje nemaju pojma o kuhanju, govori Navojec

Popularni hrvatski glumac Goran Navojec i njegova dugogodišnja životna partnerica Marija Škaričić zahvaljujući filmu “Mare” prvi put igraju i bračne partnere. Popularni Refko iz serije “Lud, zbunjen, normalan” rijetko ja javno pričao o svom ljubavnom životu, no čini se da se to promjenilo.

U filmu ‘Mare’ Marija Škaričić je supruga i majka koja se u monotoniji dugogodišnjeg braka upusti u ljubavnu aferu.

“To će dići dosta prašine da žena može napraviti nešto gdje smo mi muškarci skloni jedan drugog tapšati po ramenu, ali kad se žena na to odvaži, onda to izaziva i javnu i porodičnu sablazan. Mislim da će to dobro protresti ljubitelje filma i vjerujem da će žene kad pogledaju ovaj film shvatiti i osjetiti – mogla bih i ja tako, što i ja nisam tako”, rekao je za IN Magazin Navojec.

Goran i Marija (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Izjavio je da misli da se svi muškarci mogu prepoznati u ovom filmu. Dodao je da smatra da muškarci uzimaju žene zdravo za gotovo.

“Uvijek je bilo tako. Sve je čisto oprano. Danas se sve više muškarci žale da im nije sve čisto, da nije sve skuhano, oprano. Da moraju i sami ispeći jaja, skuhati hrenovke. Znam muškarce koje poredivno kuhaju i znam žene koje nemaju pojma o kuhanju” govori Navojec.

Goran i Marija (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Ispričao je i kakav je kao partner.

“Fantastičan, fenomenalan. Kuham, perem, spremam, peglam. Moderan, zabavan. Mene ćeš rijetko naći da se izvalim i gledam seriju, a da neko drugi zvecka sa suđem. Ja se odmah dižem i preuzimam inicijativu. To ne dopuštam samom sebi, ali dopuštam svima oko sebe”, pohvalio se glumac.