Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Cameron Boyce

Porodica otkrila da je 20-godišnji glumac preminuo u snu od epilepsije

boyce sandler

Od Boycea se oprostio i Adam Sandler, koji je s njim glumio u komedijama “Starci” (“Grown Ups”) i “Starci 2” (“Grown Ups 2”)

Mladi glumac Cameron Boyce, čija je smrt potresla Hollywood, patio je od epilepsije, izviješteno je dva dana nakon što je dvadesetogodišnja Disneyjeva zvijezda umrla od napada u snu.

Glumac je pronađen u subotu ujutro bez svijesti, a bolničari su ga proglasili mrtvim na licu mjesta nakon što ga nisu uspjeli oživjeti. TMZ je sad izvijestio da se Cameron borio protiv napada izazvanih epilepsijom, od čega se i liječio.

“Preminuo je u snu zbog napada koji je bio posljedica stalnog zdravstvenog stanja od kojega se liječio”, navela je glumčeva porodica u saopćenju.

“Svijet je bez sumnje ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli.”

“Potpuno smo slomljenih srca i tražimo privatnost tokom ovog neizmjerno teškog perioda dok žalimo gubitak našeg dragog sina i brata”, dodali su.

Od Boycea se oprostio i Adam Sandler, koji je s njim glumio u komedijama “Starci” (“Grown Ups”) i “Starci 2” (“Grown Ups 2”). Opisao ga je kao divnog mladića kojem je stalo do svoje porodice i do svijeta.

“Hvala ti, Camerone, za sve što si nam dao. Toliko toga trebalo je tek doći. Sva naša srca su slomljena. Razmišljamo o tvojoj nevjerovatnoj porodici i šaljemo najdublje saučešće”, napisao je Sandler.