Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poster drame “Allied” ponovo potaknuo priče o vezi Brada i Marion

brad-pitt-marion-cotillard

Marion Cotillard i Brad Pitt u drami “Allied” koja u kina stiže krajem ove godine igraju ljubavnike.

Trailer filma, koji je objavljen ubrzo nakon što je Bradova uskoro bivša supruga Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod, izazvao je brojne reakcije.

Mnogi su na temelju viđenog u traileru zaključili da je između Brada i Marion vidljiva hemija, a nove rasprave zasigurno će potaknuti i poster filma koji je objavljen u ponedjeljak.

brad-pitt

Nakon što je holivudski glumac prozvan da je tokom snimanja spomenutog filma imao aferu s Marion, o svemu se putem društvenih mreža oglasila i sama glumica.

– Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na vijest o razvodu Brada i Angie. Nisam navikla komentirati ovakve stvari niti ih uzimam za ozbiljno, no svi ovi navodi po medijima utiču na ljude koje volim pa to moram učiniti. Kao prvo, prije puno godina upoznala sam čovjeka svog života, oca svog sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelji, jedino što mi u životu treba. Kao prvo onima koji su zaključili da sam devastirana, poručila bih da sam jako dobro. I na kraju, Angelini i Bradu, koje oboje duboko poštujem, želim da u ovim turbulentnim životnim trenucima pronađu mir. S ljubavlju, Marion – poručila je glumica tada.

Marion je osam godina u vezi s Guillaumeom Canetom, a Brad i Angelina odlučili su okončati svoju 12 godina dugu priču.