Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Potukli se Tifa i Alen Islamović na dočeku Nove godine u Budvi

01/01/2018

Netrpeljivost dvojice pjevača Bijelog dugmeta, Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, bila je očigledna i na dočeku Nove godine u Budvi.

Kako saznaju podgoričke “Vijesti”, na kraju novogodišnjeg koncerta u tom crnogorskom gradu došlo je i do fizičkog obračuna njih dvojice u bekstejdžu.

Navodno je prvo došlo do verbalnog sukoba, a potom i do odgurivanja, što je kulminiralo i fizičkim obračunom dvojice pjevača.

Svjedoci navode da je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su pjevači silazili sa bine, a da je deblji kraj izvukao Vojičić.

Ovo je dodatno podgrijalo priče da u grupi “Bijelo dugme” nije ni približno tako idealno stanje, kao što se čini.

– Kada god sam imao priliku isticao sam da sam u životu imao samo dva mentora: Davorina Popovića i Serđa Blažića. Moram da priznam da je Goran tu bio malo ljut, jer to marketinški nije bio baš najbolji potez. Ali ja sam puno lijepih stvari doživio u Dugmetu, a ja volim da se sjećam lepih stvari. Bez obzira na sve, ja uvek ističem da sam čovjek bez dlake na jeziku: sve je to divno, krasno i budi davno zaboravljene emocije, ali prije svega je posao bio u pitanju: koliko para toliko muzike. Ja sam u svojoj priči već odavno, imam svoj put ali ne odričem se hipoteke Bijelog dugmeta – rekao je svojevremeno Tifa.

Također, postoje priče i da odnos Alena sa Tifom nije najsjaniji, a on je ove godine izjavio da ni Bebek, ni Tifa ne mogu da mu pariraju.

– Da budem iskren, Bebek meni ne može vokalno da parira. Kao ni Tifa. Znam gdje sam, poznajem svoje vokalne mogućnosti i sposobnosti sad i narednih pet godina – rekao je Alen i dodao da to što on može da izvede, Bebek može samo da zviždi….

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.