SHOWbuzz

Shannen Doherty

Poznata glumica u suzama: Vratio mi se rak, u četvrtom je stadiju

04/02/2020

Priznala je i da joj je najveća briga bila kako će to priopćiti suprugu i majci.

Glumica Shannen Doherty, publici najpoznatija kao Brenda iz serije Beverly Hills, šokirala je svoje fanove objavivši da joj se vratio rak.

U intervjuu za ABC News glumica je otvoreno progovorila o tome kako joj se rak, koji je bio u remisiji od 2017., ponovo vratio i da je u četvrtom stadiju.

“Pitanje je dana kad će procuriti da imam rak u četvrtoj fazi. Vratio mi se rak, zato sam ovdje. Ovo je teško prihvatiti na mnogo razina”, rekla je.

Rak dojke glumici je prvi put dijagnosticiran 2015, a sad je otkrila da se ponovo vratio prije gotovo godinu dana.

Ima dana kad se pitam zašto ja, a ima dana i kad se pitam zašto ne ja, zašto neko drugi. Ko zaslužuje ovako nešto? Niko”, rekla je. Priznala je i da joj je najveća briga bila kako će to priopćiti suprugu i majci.

Iako je vijesti o svojoj bolesti i liječenju često dijelila s fanovima, priznala je da je ovaj put poželjela sačuvati tajnu. Jedan od razloga, tvrdi, bila je i prerana smrt njenog kolege iz serije Lukea Perryja u martu 2019.

“Bilo je čudno kako sam ja dobila dijagnozu, a neko ko se činio zdrav je otišao prvi. To me jako šokiralo”, rekla je.

Dodala je i da je pristala glumiti u novim nastavcima Beverly Hillsa jer je to bilo najmanje što je mogla učiniti da oda počast Perryju, no istaknula je da je drugi razlog bila njena želja da dokaže da je u stanju raditi bez obzira na svoje zdravstveno stanje.

“Život nam ne prestaje u trenutku kad čujemo dijagnozu. Još nam ostaje nešto života”, kaže Shannen.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.