Elitna prostitucija

Poznata modna kreatorka nabacivala klijente makrou Mihajlu

prostituke

Poznata kreatorka je povezivala manekenke sa Mihajlom, a preporučivala ih je i imućnim poznanicima

Poznata modna kreatorka iz Beograda nabacivala je klijente za VIP prostituciju.

Ova dizajnerka je sarađivala sa uhapšenim kraljem elitne prostitucije iz Srbije Mihajlom Maksimovićem, koji je imao razgranatu mrežu saradnika…

– Postojali su stalni klijenti, klijenti po preporuci stalnih klijenata i posrednici. Kada su u pitanju posrednici stvari su funkcionisale na slijedeći način: posrednik pozove Mihajla, naruči djevojke i kaže mu kada i gdje da ih pošalje – objašnjava sagovornik i dodaje da među tim posrednicima bila i starija modna kreatorka koja je cijenjena u svijetu mode i koja je skoro tri decenije u modnom biznisu.

– Ona ima svoj poznati brend. Kreatorka je zahvaljući svom poslu stekla brojne kontakte među uticajnim ljudima i ljudima iz šou-biznisa, ali i među djevojkama – kaže izvor i dodaje:

– Upravo ona je spojila Maksimovića sa nekim moćnim ljudma iz svijeta biznisa i politike, s jedne strane, a s druge, mu je pomagala da pronađe atraktivne djevojke koje bi zadovoljile ukuse klijenata koji su spremni dosta da plate. Osim u zemlji, ona ima odlične kontakte i u inostranstvu – otkriva izvor za Kurir.

Poznata kreatorka je povezivala manekenke sa Mihajlom, a preporučivala ih je i imućnim poznanicima. Mihajlo je svoj “biznis” doveo do perfekcije. Osim što je vodio urednu evidenci ju o svakoj djevojci, o svakom klijentu i zaradi, jako je držao i do samih djevojaka. One su imale redovne ljekarske preglede, išle su kod psihologa, ali i na treninge.