Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Julian Sands

Poznati glumac nestao prije pet dana, za njim se traga helikopterom i dronovima

sands

Potraga za Sandsom se nastavlja helikopterima i dronovoma, koliko to vrijeme dozvoljava i nastaviće se kopnom kada bude bezbjedno, navele su vlasti

Britanski glumac Julian Sands nestao je prije pet dana u planinama u Južnoj Kaliforniji gdje je planinario, javili su lokalni zvaničnici.

Nestanak šezdesetpetogodišnjeg Sandsa prijavljen je u petak na planini Baldy, rekla je portparolka šerifa okruga San Bernardino. Timovi za potragu i spasavanje tragali su za Sandsom u oblasti planina San Gabriel oko 60 kilometara sjeveroistočno od centra Los Angelesa, ali su morali da prekinu potragu u subotu zbog loših uslova i rizika od lavina, i još ne mogu da je nastave, rekla je portparolka.

Potraga za Sandsom se nastavlja helikopterima i dronovoma, koliko to vrijeme dozvoljava i nastaviće se kopnom kada bude bezbjedno, navele su vlasti.

Najnovija u nizu oluja koje su stvorile opasne planinske uslove pogodila je Južnu Kaliforniju u petak i trajala je tokom vikenda. Dva planinara su nedavno stradala u toj oblasti.