Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Larry King

Poznati voditelj u tri sedmice ostao bez dvoje djece

“Larry King Live: Disaster In The Gulf” Telethon
Larry King speaks during Larry King Live: Disaster in the Gulf Telethon held at CNN LA on June 21, 2010 in Los Angeles, California. 20096_003_0097.JPG

Izvori bliski porodici tvrde da je poznati voditelj Larry King potpuno slomljen od tuge, a posebno ga je dotukla činjenica da zbog pandemije koronavirusa nije mogao djeci da ode na sahranu

Voditelj Larry King (86) ovih dana proživljava porodičnu tragediju. Ostao je bez dvoje od petero djece, i to u razmaku od tri sedmice.

Prvo je 28. jula od srčanog udara preminuo 65-godišnji sin Andy, a tri sedmice kasnije od raka pluća umrla je ćerka Chaia (51). King se sada oglasio na društvenim mrežama.

“S tugom i slomljenim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dvoje djece, Andyja Kinga i Chaie King. Oboje su bili dobre duše i veoma će mi nedostajati. Andy je iznenada preminuo od srčanog udara 28. jula, a Chaia je preminula 20. avgusta, ubrzo nakon što joj je dijagnostikovan rak pluća”, napisao je na Facebooku, te dodao:

“Izgubiti njih je tako pogrešno. Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoje dijete. Moja porodica i ja vam zahvaljujemo na podršci i dobrim željama. U ovom trenutku treba nam malo vremena i privatnosti da se oporavimo. Zahvaljujem na poštivanju toga”.