Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poznatoj francuskoj glumici lice deformisano od operacija

beart000

Francuska glumica Emmanuelle Béart danas ima 53 godine i lice deformirano zbog brojnih estetskih operacija.

Tako je sve počelo s 27 godina, kada si je napravila usta, no publika joj je i to “oprostila”.

“Da su mi se sviđala moja usta, nikada to ne bih napravila. Kada čovjek nešto popravi, to znači da ne može više živjeti s tim dijelom svog tijela, jer mu on postaje nepodnošljiv. Ili traži pomoć ili pronađe način da se odupre plastičnoj hirurgiji”, jednom je prilikom otkrila glumica.

No, itekako je vidljivo kako ona s puno toga nije bila zadovoljna na sebi, jer je njezina jučerašnja pojava na crvenom tepihu 70. Canneskog filmskog festivala ostala u sjeni njezinog deformiranog lica.

Njezino je lice tako danas potpuno asimetrično i bez pretjerivanja, djeluje vrlo zastrašujuće, a glumica se sada posvetila vođenju kampanje, kojom podiže svijest o opasnostima estetske kirurgije, iako ne osuđuje žene koje su se podvrgnule takvim zahvatima.

“Teško je biti žena u šoubiznisu, jer ljepota nije vječna. Žene to rade zbog nedostatka samopouzdanja, kako bi se približile idealu ljepote, a poznate osobe su puno izloženije kritikama te moraju biti mladolike i lijepe pa zato i češće odlaze pod nož”, zaključila je.