SHOWbuzz

Jethro Lazenby

Preminuo sin Nicka Cavea, imao je 31 godinu

09/05/2022

Nickov sin bio je fotograf i maneken koji je nastupao pod imenom Jethro Cave

Preminuo je Jethro Lazenby, sin poznatog pjevača Nicka Cavea. Imao je 31 godinu. Nick je tužnu vijest potvrdio stranim medijima.

“S puno tuge mogu potvrditi da je moj sin Jethro preminuo. Bili bismo zahvalni za privatnost porodici u ovom trenutku”, stoji u saopćenju.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Nickov sin bio je fotograf i maneken koji je nastupao pod imenom Jethro Cave.

Jethro je rođen u Melbourneu 1991. godine i tek je s osam godina saznao da mu je Cave otac. Nick je potvrdio da je sina upoznao tek kada je on krenuo u osnovnu školu.

Bilo je teško, ali je na kraju ispalo sjajno. Na svoju vječnu žalost, nisam imao puno kontakta s njim u ranim godinama, ali sada imamo sjajan odnos”, rekao je Nick 2012. godine. Nick je Jethra dobio s Beau Lazenby.

Jethro je postao model te se okušao i u glumi, s ulogama u filmovima Corroboree 2007. i Moja mala princeza iz 2011. Nedavno je radio i kao fotograf. Početkom ove godine bio je u zatvoru nakon napada na svoju majku u Melbourneu u Australiji. Od nje je zahtijevao da mu kupi cigarete u nasilnom ispadu tokom kojeg ju je, kako se navodi, udario koljenom u glavu.

Podsjetimo, Cave je izgubio još jednog sina, Arthura, 2015. godine nakon što je pao s litice u Brightonu. Imao je 15 godina.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.