Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mike mora

Preminuo suprug slavne pjevačice, imao je samo 37 godina

mike

Mora se s opakom bolešću suočio u septembru 2020., a doktori su tada procijenili da mu je ostalo 18 mjeseci života

Suprug poznate pjevačice Kelis, fotograf Mike Mora, preminuo je od raka želuca 4. stadija u dobi od samo 37 godina. Vijest o smrti potvrdio je menadžment njegove supruge.

“Nažalost, istina je da je Mike preminuo. Molimo vas da poštujete Kelis i privatnost njezine porodice. Hvala vam”, rekao je Steve Satterhwaite iz Red Light Managementa, prenosi Yahoo.

Mora se s opakom bolešću suočio u septembru 2020., a doktori su tada procijenili da mu je ostalo 18 mjeseci života. Godinu dana kasnije, u septembru 2021., Mora je otkrio da mu se rak proširio i na limfne čvorove.

“Najgora bol u trbuhu bila je prvi simptom, a onda se počela širiti na ostatak tijela. Izgubio sam apetit. Kad sam konačno odlučio učiniti nešto po tom pitanju, u bolnici su mi dijagnosticirali najnapredniji oblik raka želuca. Cijelo vrijeme mislio sam kako imam običan čir. I evo me sad u bolničkom krevetu, usred pandemije. Sasvim sam…”, napisao je tada na svom Instagramu

“Nikad nisam mislio da bi mi se ovo moglo dogoditi. Sa samo 36 godina, s troje djece i ženom koja me voli… Ljudi uvijek govore kako je život prekratak. To je istina. Nemojte trošiti vrijeme uzalud, provedite ga s prijateljima, porodicom, ne uzimajte život zdravo za gotovo jer sve može nestati samo tako”, dodao je.

Muzičarka i fotograf u braku su bili od 2014., a imaju sina Shepherda i jednoipogodišnju kćer. Kelis iz prvog braka s reperom Nasom ima i 12-godišnjeg sina Knighta.