SHOWbuzz

"procurio" dogovor

Prepiska uhapšene starlete sa klijentom: “Ako ti je merak, zaokruži na 3.000” (VIDEO)

29/05/2020

Tijana je uhapšena zbog podvođenja i prostitucije, a Blic je došao u posjed njezine prepiske s jednim klijentom koji govori o načinu na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke

Srpska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je u akciji “Kristal” zajedno sa još 15 osoba prilikom upada policije u vikendicu u mjestu Suho Polje pokraj Bijeljine.

Uhapšena je zbog sumnje da je na zabavu u vikendici dovela djevojke zbog prostitucije, gdje je policija pronašla drogu i oružje.

Starleta je navodno sa tri djevojke ilegalno prešla granicu iz Srbije, i to čamcem preko Save.

Kako piše Blic, sve tri djevojke su punoljetne i žive u Beogradu. Jedna od njih je Tijanina prijateljica Sofija Gačić, atraktivna manekenka, za koju su srpski mediji svojedobno pisali da je bila u vezi sa Aleksom Balaševićevem, sinom omiljenog kantautora.

Starleta u lisicama: Pogledajte privođenje Tijane Ajfon i ostalih uhapšenih (VIDEO)

Nakon što se pojavila vijest o hapšenju, Sofija Gačić je ugasila svoj Instagram profil.

Tijana Ajfon u međuvremenu je pokušala ublažiti vijesti o hapšenju, obrativši se pratiteljima na Instagramu.

– Ljudi, ne čitajte gluposti! Hvala Bogu zdrava, prava, da li vas toliko boli moja sreća? – napisala je Tijana.

Tijana je uhapšena zbog podvođenja i prostitucije, a Blic je došao u posjed njezine prepiske s jednim klijentom koji govori o načinu na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke.

– Sad sam se čula sa kolegicom i dogovorile se… uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 eura po danu. Znači 2.800 eura, ako ti je merak možeš i 3.000 eura zaokružiti. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo – napisala je Tijana Ajfon u poruci.

Poznata imena uhapšenih zbog droge i prostitucije u Bijeljini

Zabavi su prisustvovale vrlo opasne osobe povezane s narko tržištem, a koje su poznate po svojim vezama u cijelom svijetu. Većina osoba zatečenih u vikendici od ranije su poznata policiji, uglavnom zbog droge i nasilnog ponašanja.

– Inspektori su došli do saznanja da pojedinci iz BiH organiziraju kokainske zabave i orgije i zbog toga je pokrenuta akcija. Pratili smo te ljude kroz dulje vremensko razdoblje. Zatim su dobili informaciju da se novo druženje organizira u srijedu navečer u iznajmljenoj vikendici kod Bijeljine. Tijana i djevojke su čamcima prešle preko rijeke Drine, a ostali “gosti” su svojim luksuznim limuzinama došli u vikendicu – rekao je izvor za Srpskainfo.

Tijana Ajfon sa još tri djevojke u BiH ušla čamcem, objavljen snimak nakon upada policije (VIDEO)

Njihove planove onemogućila je policija. U vikendici su zatekli čak 35 osoba i to devet djevojaka i 26 muškaraca.

– Neki od njih su zatečeni u krevetima, droga i alkohol su bili po stolovima, a na podu vikendice nađeno je nekoliko odbačenih pištolja, ali i kartice sa kojih su konzumirali kokain – piše Srpskainfo.

Među uhapšenima je i jedno poznato ime iz svijeta nogometa – priznati slovenski nogometni sudac Slavko Vinčić, koji je sudio i u Ligi prvaka.

Saslušan je kao svjedok, a policija ističe da nije bio organizator te da je ubrzo pušten.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.