SHOWbuzz

Natalia Taylor

Prevarila fanove da je na Baliju, slikala se u lokalnoj prodavnici (FOTO/VIDEO)

17/02/2020

"Kraljica je stigla", napisala je uz prvih nekoliko fotografija, a zatim je objavila još neke

Instagram zvijezda pokazala je kako ne treba vjerovati svemu što vidimo na društvenim mrežama.

Američka influencerica Natalia Taylor priznala je kako je prevarila svoje fanove da je bila na Baliju, iako nikad nije putovala u Indoneziju – a njene fotografije nastale su u lokalnoj trgovini IKEA-e.

Taylor, koja ima više od 310.000 pratitelja na Instagramu, objavila je niz fotografija koje izgledaju kao da su nastale u luksuznoj sobi, uz koje je bila naznačena lokacija Bali.

“Kraljica je stigla”, napisala je uz prvih nekoliko fotografija, a zatim je objavila još neke. Fanovi u komentarima uglavnom su bili prepuni komplimenata, a neki su podijelili svoja iskustva s Balijem te preporučili Taylor što bi trebala posjetiti sljedeće.

Kasnije na YouTubeu Taylor je priznala da su sve fotografije nastale u IKEA-i. Objasnila je kako je željela zeznuti svoje pratitelje da vidi hoće li povjerovati da je zapravo na influencerskom odmoru.


“Niko ništa ne preispituje. Svi vjeruju da sam sad na Baliju”, rekla je u snimci koju je objavila na YouTubeu, gdje njen kanal ima 1,94 miliona pretplatnika.

Većina njenih fanova nije primijetila ništa čudno, iako je bilo nekih koji su posumnjali u istinitost njene priče.

“Nije imalo smisla da objavljuješ toliko fotografija iznutra na takvom mjestu”, neko je komentirao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on


Taylor je otkrila kako se osjećala loše jer je prevarila fanove, no kaže i kako je njen “izazov” dokazao poentu. “Nemojte vjerovati svemu što vidite na internetu”, rekla je. “Ponekad ljudi žele lagati o tome kakve su osobe. A izgleda da to nije teško.”

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.