Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hit iz 1999.

Backstreet Boys priznali da njihova popularna pjesma nema nikakvog smisla

backstreet boys2

. Postojala je potpuno drugačija verzija pjesme koja je imala smisla, ali smo se mi na svu sreću ipak odlučili za ovu drugu j

Pjesma “I Want It That Way” američkog boy banda Backstreet Boys bila je veliki hit 1999. godine, a mnogi je rado pjevuše i danas. Dok se album Millenium prodavao u milionima primjeraka s tom pjesmom kao glavnim singlom, kritičari i fanovi pitali su se što znače stihovi koji mnogima nisu imali nikakvog smisla. Dečki iz benda konačno su priznali da ne postoji nikakvo tajno značenje.

“Pjesma nema nikakvog smisla. Postojala je potpuno drugačija verzija pjesme koja je imala smisla, ali smo se mi na svu sreću ipak odlučili za ovu drugu jer pjesma ne bi postala hit da je imala smisla”, objasnio je uz smijeh A.J. McLean za vrijeme gostovanja u showu Watch What Happens Live, čiji je voditelj Andy Cohen.

Pitanje koje je sve zanimalo pitao je jedan od obožavatelja benda, a Cohen ga je pohvalio i rekao kako se i on pitao isto.


Drugi je obožavatelj upitao je li istina da je poznati glumac Ryan Gosling umalo postao član Backstreet Boysa.

“Kad smo tek formirali bend, Ryan je živio u istoj zgradi kao i ja. Svaki dan zajedno smo igrali košarku i jednom sam mu prilikom rekao da će Backstreet Boysi postati popularni, a on je odgovorio da se to nikada neće dogoditi. Pogriješio je”, rekao je A.J.

Dodao je i kako Ryan nikada nije išao na audiciju da postane član benda niti je to želio te da su mediji sve pogrešno shvatili.

Backstreet Boysi, u sastavu A.J. McLean, Nick Carter, Howie Dorough, Kevin Richardson i Brian Littrell, djeluju i danas te su trenutno na velikoj turneji tokom koje obožavatelji imaju prilike uživo čuti njihove velike hitove, među kojima je i I Want It That Way.