SHOWbuzz

monako

Princ Albert na gala večeru stigao u pratnji holivudske glumice

30/09/2021

I dok njegova supruga, princeza Charlene, i dalje boravi u rodnoj Južnoj Africi, princ Albert nije propustio premijeru 25. filma o Jamesu Bondu, pod nazivom "No Time To Die" u Monte Carlu

Nakon što je na svečanu premijeru najnovijeg filma o Jamesu Bondu, održanoj u Monte Carlu, princ Albert stigao u društvu holivudske zvijezde, krenula su nagađanja kako je to njegova osveta supruzi, princezi Charlene, koja se još uvijek nije vratila u Monaco.

I dok njegova supruga, princeza Charlene, i dalje boravi u rodnoj Južnoj Africi, princ Albert nije propustio premijeru 25. filma o Jamesu Bondu, pod nazivom “No Time To Die” u Monte Carlu. A, kako mu ne bi nedostajalo dobrog društva, sa sobom je poveo i holivudsku zvijezdu.

60-godišnji princ Albert stigao je ruku pod ruku sa tri godine starijom Sharon Stone, koja je izgledala senzacionalno u blještavoj kreaciji koja joj je pristala kao salivena.

Njena besprijekorna figura, ali i vitke noge došle su do izražaja u srebrnoj haljini s tankim naramenicama i vrtoglavim srebrnim sandalama, a s time se savršeno uklopila i njena ležerna pixie frizura.

Pred okupljenim fotografima prijateljski su se poljubili u obraz i većinu večeri proveli u razgovoru, a mnogi su primijetili kako Sharon Stone zapravo neodoljivo liči na njegovu suprugu, princezi Charlene, s kojom ima šestogodišnje blizance Jacquesa i Gabriellu.

Princeza Charlene i dalje je u Južnoj Africi, gdje je otputovala još u maju, a iako su već postojale najave njena povratka u Monaco, to se još nije dogodilo. Naprotiv, propustila je baš sve događaje na dvoru, pa i prvi dan škole njihovih blizanaca.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.