Nicole Poturalski

Procurili škakljivi detalji: Nova djevojka Brada Pitta još je u braku sa bogatašem

brad-pitt-nicole-poturalski-spl5131521-001-1598534021

Ispostavilo se da je Nikol udata za 68-godišnjeg bogataša

Holivudski zavodnik Brad Pitt (56) je u vezi s njemačkom manekenkom Nicole Poturalski (27), koja je, kako strani mediji pišu, udata.

Privatni život popularnog glumca oduvijek je pod lupom javnost, a svjetski mediji pišu o novim zanimljivim detaljima ove veze.

Njemica Nicole Poturalski je tema broj jedan svih svjetskih tabloida već nekoliko dana, a medijima je trebalo nekoliko dana da saznaju prilično intrigantne detalje o životu ove dame.

Podsjetimo, slavni glumac i manekenka uhvaćeni su uoči privatnog leta na romantično putovanje, a isprva su svi mislili da je riječ o slobodnoj, mladoj i atraktivnoj ženi koja neodoljivo podsjeća na Irinu Šajk.

 

View this post on Instagram

 

Monday back to work

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Ispostavilo se, kako piše Dejli mejl, da je Nicole udata za 68-godišnjeg bogataša i ugostitelja Rolanda Marija. Mediji tvrde da su se Pitt i Nicole upoznali upravo u restoranju njenog supruga, te da se on istog trenutka zaljubio u ovu fatalnu ljepoticu.

Nicole i Roland imaju sina Emila (7), a Mari nije htio da komentariše vezu svoje žene i glumca.

“Ne zanima ga negativnost, ni ljubomora. I dalje su vjenčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak”, ističe prijateljica manekenke Nicole Poturalski.

 

View this post on Instagram

 

Thinking of last weekend and how much I want to be back ???

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Inače, ova ljepotica je rođena u njemačkom gradiću Bergkame, ali već godinama živi u Berlinu, a poljskog je porijekla. Manekenstvom se bavi desetak godina, ali je posvećena obrazovanju – dovoljno je reći da tečno govori nekoliko svjetskih jezika.

Do sada se pojavljivala na naslovnim stranama magazina Elle, Kosmopolitan i Mari Kler, a mnogi je porede sa Irinom Šajk. Bila je dio prestižnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, a navodno je jedna od omiljenih modela dizajnerki VIvijan Vestvud.