Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kraljevska porodica

Procurio mail u kom Meghan Markle govori o Kate Middleton

Kako bi potkrijepio svoje tvrdnje, Scobie je priložio mail koji je navodno Meghan poslala svojim pomoćnicima, a iz Buckinghamske palače još uvijek se nisu oglasili kako bi opovrgnuli ove tvrdnje

U javnost je procurio mail koji je Meghan Markle navodno poslala svojim pomoćnicima, a u kom govori i o svom odnosu sa Kate Middleton.

Omid Scobie, novinar koji je i autor biografije Meghan i Harryja, analizirao je incident o kom je Meghan govorila u intervjuu sa Oprom Winfrey, a koji je potresao svjetsku javnost zbog iznesenih detalja o britanskoj kraljevskoj porodici.

Podsjetimo, tada su Meghan i Harry rekli da su neki članovi kraljevske porodice bili “zabrinuti za boju kože njihovog sina Archieja”, a pored toga, Meghan se osvrnula i na pisanje britanskih medija da je rasplakala Kate Middleton 2018. godine. Kako je Markle objasnila, desilo se upravo suprotno – Kate je rasplakala nju, a poslije se i izvinila.

Kako bi potkrijepio svoje tvrdnje, Scobie je priložio mail koji je navodno Meghan poslala svojim pomoćnicima, a iz Buckinghamske palače još uvijek se nisu oglasili kako bi opovrgnuli ove tvrdnje.

Naime, kada su Meghan i Harry bili zamoljeni da potpišu izjave u kojima piše da ih princ William nije maltretirao prije nego što su riješili da odustanu od kraljevskih dužnosti i obaveza, Meghan je navodno svojim pomoćnicima napisala “Kad se već razbacuju izjavama, možda KP (Kensingtonska palača) i prizna ko je koga rasplakao”.

O samom događaju, Meghan Markle nije mnogo govorila u intervjuu sa Oprom. Rekla je samo kako je “Kate bila uznemirena zbog nekih haljina”, i kako se “poslije izvinila, i sve je bilo u redu”.