Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prostitucija u regionu: TV voditeljica naplaćivala za seks 600 eura!?

vip-prostitucija-u-srbiji

TV voditeljici koja se bavi najstarijim zanatom kao madam, cijene u njenoj kući nisu onakve kako se spekuliše.

Naime, srbijanska madam sa malih ekrana započela je svoj biznis prije nekoliko godina, a tada su seksualne usluge koje pružaju njene djevojke koštale 600 eura, međutim, kako je potražnja opala, ona je riješila da promjeni cjenovnik.

– U biznis je ušla samouvjereno i vjerovala je da će zahvaljujući svom imenu moći da naplaćuje veću sumu za usluge koje pružaju djevojke koje ona podvodi. Međutim, klijenti su vremenom prestali da joj se javljaju jer su na tržište došle mlađe djevojke, a ona radi sa iskusnim damama. Kada je shvatila da će izgubiti stalne mušterije, TV madam je prepolovila cijene. Uzimala je oko 600 eura po djevojci za noć, a poslije dvije godine je smanjila tarifu – kaže izvor Kurira i otkriva koje su cijene sada na tržištu.

Za usluge svojih djevojaka uglavnom naplaćuje oko 300 eura, a kada eventualno rade dvije djevojke, za njih dobije 500 eura. S druge strane, njene redovne mušterije ponekad traže da im omogući plaćanje na rate ili da ih sačeka nekoliko dana. Ona zna da joj to ne ide u prilog, posebno ako se pročuje, međutim, stalnim klijentima mora da izađe u susret – kaže izvor i dodaje da njen život nije lak.

– Iako mnogi zamišljaju da je život jedne takve žene samo luksuz i sjaj, stvarnost je potpuno drugačija. S obzirom na to da i dalje radi na televiziji, a ima i porodicu, nije potpuno sretna. Ima više prohtjeva nego što bi mogla da podnese finansijski, a kako joj posao sa djevojkama opada, došla je na ideju da proširi svoj biznis na Crnu Goru – kaže izvor i dodaje da je TV madam posljednjih godinu dana posao preusmjerila na Crnogorsko primorje i bogate biznismene iz inostranstva, ali i crnogorske političare.

Za razliku od Srbije, gdje joj je posao opao, pa je morala da spusti cjene, u Crnoj Gori joj biznis cvjeta. Tokom prošlog leta zaradila je mnogo više za jednu sezonu nego za godinu dana u Beogradu. Dole su svi mnogo opušteniji i ne vode toliko računa o tome da li će ih neko vidjeti. Njene djevojke su stalno bile na jahtama, naročito u Porto Montenegru, gdje se okupljaju bogati biznismeni. Ona je provela nekoliko nedjelja sa njima, ali se brzo vratila u Beograd jer je morala da vodi računa o porodici – kaže izvor blizak voditeljici.