Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Harper's Bazaar

Prvi intervju Irine Shayk nakon raskida s Bradleyem Cooperom

irina insta (1)

Nabrojite mi jedan razlog zbog kojeg bih, ako sam majka, trebala nositi duže suknje

Prvi put otkad se svijetom pronijela vijest o prekidu Irine Shayk i Bradleya Coopera, ruska manekenka došla je pred novinare. U novom izdanju Harper's Bazaara s lijepom Ruskinjom razgovarala je novinarka Olivia Fleming.

Dok je tabloidi pokušavaju predstaviti kao najveću svjetsku luzericu zbog implikacija da ju je Cooper ostavio zbog Lady Gage, modni časopisi su joj puno više naklonjeni. U priči o odrastanju, javnom imidžu i majčinstvu nekako su se provukli i odgovori o ljubavi, očito onoj prema Bradleyu.

“Svi na to gledaju drukčije… Vjerujem li ja u brak? Da, naravno. Nisam tip osobe koja je protiv toga”, kaže manekenka i dodaje da ne podnosi stereotipe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

“Zašto biste se, ako ste majka, trebali promijeniti? Recite mi zašto. Recite mi jedan razlog! Ne vjerujem u to i ne razumijem to. Nabrojite mi jedan razlog zbog kojeg bih, ako sam majka, trebala nositi duže suknje. Ne! Ne vjerujem u to”, odlučno će Irina.

“Moram biti vjerna sebi zbog svoje djece, inače živim u laži”, kaže manekenka, ali ne pojašnjava odnosi li se to na krah ljubavi s Bradleyem Cooperom.

Puno je jasnija kad je u pitanju njen javni imidž. Ljudi je doživljavaju divom, ali ona odbija takve epitete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

“Neki misle da imam ekipu od 20 ljudi, ali mene tuđa pomoć samo čini više nervoznom. Volim da mi se ne pomaže. Jarac sam u horoskopu i volim da je sve na svome mjestu. U mojoj kući, sve je savršeno”, priznaje Irina.

Na pitanje obavlja li sami majstorske poslove u kući, manekenka ponosno odgovara:
“Ako trebam zabiti ekser u zid ili pomaknuti kauč, o da, ja to mogu”.