Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

male su šanse

Quentin Tarantino želi Brucea Willisa u svom novom filmu

bruce willis instagram
FOTO: Instagram / @brucewillisbw

Radnja nadolazećeg filma bit će smještena u kasne 1970-e u južnoj Kaliforniji. Ako Willis ne bude mogao glumiti, Tarantino navodno namjerava ubaciti kratki isječak iz jednog od njegovih ranijih filmova u film

Quentin Tarantino želi Brucea Willisa u svom nadolazećem filmu. Prema The Daily Expressu, nagrađivani reditelj, koji trenutno radi na filmu The Movie Critic, želi angažirati Willisa za malu ulogu.

Ovo ne bi bio prvi put da dvojac zajedno radi. Sarađivali su na kultnom Paklenom šundu 1990-ih. Tri desetljeća kasnije Tarantino želi odati posljednju počast slavnom glumcu.

“Quentin se još nije obratio Bruceovoj porodici, ali poštivat će njihovu želju ako kažu da je previše bolestan”, rekao je izvor iz produkcije, a prenosi Unilad.

Radnja nadolazećeg filma bit će smještena u kasne 1970-e u južnoj Kaliforniji. Ako Willis ne bude mogao glumiti, Tarantino navodno namjerava ubaciti kratki isječak iz jednog od njegovih ranijih filmova u film.

Podsjetimo, Bruceu Willisu (67) je u martu ove godine dijagnosticirana afazija, nakon čega je njegova porodica objavila da se povlači iz svijeta glume zbog zdravstvenih problema. Afazija je bolest uzrokovana oštećenjem mozga koje rezultira oštećenjem kognitivnih funkcija. To može dovesti do toga da oboljeli ljudi razviju probleme s govorom, pisanjem, čitanjem i razumijevanjem jezika.