SHOWbuzz

slavni par

Razvode se Tom Brady i Gisele Bundchen: “Sad nema povratka”

05/10/2022

Podsjetimo, manekenka je bila sretna kada je suprug objavio da se povlači u penziju te je rekla da je NFL "nasilan sport", a onda je on odlučio da se vraća...

Gisele Bundchen i Tom Brady angažovali su advokate za pokretanje brakorazvodne parnice, potvrdili su izvori za PageSix.

Par je u braku od 2009. godine te ima dvoje djece, 12-godišnjeg sina Benjamina i 9-godišnju kćer Vivian. Brady iz prijašnje veze ima i 15-godišnjeg sina Jacka.

Već prije nekoliko sedmica krenula su šuškanja da se razvode, a do svađe je navodno došlo jer se nakon svega 40 dana penzije Tom vratio sportu.

“Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jest”, rekao je izvor.

“Mislim da sada nema povratka. Oboje su angažirali advokate i gledaju što će razlaz podrazumijevati i ko će šta dobiti.

Podsjetimo, manekenka je bila sretna kada je suprug objavio da se povlači u penziju te je rekla da je NFL “nasilan sport”.

“Ovo je vrlo nasilan sport, a ja imam djecu i voljela bih da on bude više prisutan. Stalno sam imala te razgovore s njim. Ali u konačnici smatram da svako mora donijeti odluku koja njemu odgovara. I on treba slijediti svoju sreću”, rekla je za magazin Elle.

Ubrzo nakon što je sportaš objavio da se vraća američkom nogometu, objavljeno je da par više ne živi zajedno.

Gisele je ranije bila u vezi s Leonardom DiCaprijem, a potom se udala za Bradyja. Njih je spojio zajednički prijatelj u prosincu 2006. godine, a 2009. su se vjenčali u Kaliforniji. Dva mjeseca poslije imali su još jednu ceremoniju u Kostariki.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.