Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

skupa mu riječ

Reeves za svaku izgovorenu riječ u filmu “John Wick” zaradio 39.473 dolara

reeves

Reeves, glumačka ekipa i reditelj Stahelski izveli nemoguće te je četvrti i najnoviji film iz serije “John Wick” nekim čudom najbolji

Glumac Keanu Reeves u novom filmu “John Wick” izgovorio svega 380 riječi i zaradio 15 miliona dolara.

Četvrti nastavak filma “John Wick” od nedavno se prikazuje u kinima, a sada su “isplivale” zanimljive činjenice o njemu. Iako film traje gotovo tri sat, mnoge je iznenadio podatak da je zapravo Reevesa izgovorio premalo riječi.

Reeves je zaradio 15 miliona dolara za snimanje novog nastavka “Johna Wicka”, što znači da je za svaku izgovorenu riječ bio plaćen 39.473 dolara.

Naime, prema riječima reditelj filma Chada Stahelskia to je bila samostalna odluka glumca koji je odlučio izrezati otprilike pola dijaloga napisanog za njegov lik u originalnom scenariju.

– Umjesto rječitih monologa glumac je želio prenijeti značenje govorom tijela i mikroekspresijom lica. On je misteriozan, a misterij dopušta publici da popuni praznine – kazao je reditelj.

Reeves, glumačka ekipa i reditelj Stahelski izveli nemoguće te je četvrti i najnoviji film iz serije “John Wick” nekim čudom najbolji.