Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Regina Simons: Steven Seagal me silovao kad sam imala 18 godina (FOTO)

seagal

Regina Simons je 1993. radila kao statist na setu filmu ‘On Deadly Ground’. Tada je imala 18 godina. U filmu glumi Steven Seagal, koji ga je i producirao.

– Seagal me pozvao na tulum kod sebe doma. Kada sam stigla, shvatila sam da nitko neće doći osim mene. Odmah sam se ukipila, a on se bacio na mene i seksali smo se. Bila sam prestrašena, uhvatio me nespremnu. Cijelo vrijeme sam plakala i jako me boljelo, bio je tri puta veći od mene – ispričala je Regina za The Wrap.

Simons je pripadnica Mormonske crkve. Silovanje je odmah prijavila svom svećeniku, ali joj je on savjetovao da ništa ne govori jer će biti ‘na lošem glasu’ u njihovoj zajednici. Slučaj iz 1993. policiji je prijavila prije mjesec dana.

Seagala su u novembru prošle godine za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje optužile tri glumice. Portia de Rossi, supruga Ellen DeGeneres, otkrila je da joj je akciji glumac u svom uredu pokazao spolovilo.

Portia i DeGeners

 

– Na posljednju audiciju za film sa Stevenom Seagalom trebala sam ići u njegov ured. Rekao mi je da je hemija glumaca na ekranu i iza kulisa vrlo bitna za film. Posjeo me i počeo otkopčavati svoje kožnate hlače. Istrčala sam van i nazvala svoju agenticu. Ona se uopće nije uzbudila i odgovorila mi je: Nisam bila sigurna je li on tvoj tip – ispričala je Portia.

Slične priče imale su i Julianna Margulies i Rae Dawn Chong, koje su tvrdile da ih je Seagal zvao na “audiciju” u svoju hotelsku sobu.

Julianna Margulies

Bivša manekenka Faviola Dadis rekla je da je Seagal na nju nasrnuo i počeo je dirati 2002., tokom jedne audicije.

Faviola Dadis

– Rekli su mi da će u sobi biti i žena, ali kada sam stigla u prostoriju, tamo je bio samo Steven i njegov zaštitar. Tražio je od mene da odglumimo romantično scenu i počeo me dirati – ispričala je Faviola, koja je također prije mjesec dana slučaj prijavila policiji.