Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"srca spojena trnjem"

Reper otkrio kakvim je prstenom zaručio Megan Fox: Ako ga proba skinuti, boljet će

New Project – 2022-01-20T124129.583

Otkrio je i da se prsten može rastaviti i razdvojiti u dva prstena

Glumica Megan Fox (35) i reper Machine Gun Kelly (31) zaručili su se nedavno u Portoriku, na istom mjestu gdje su se i zaljubili. Video prosidbe podijelili su s obožavateljima na društvenim mrežama, a Kelly je sada otkrio simboliku zaručničkog prstena koji je dao Megan.

– Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako ga pokuša skinuti, to boli – objasnio je reper, te dodao da ‘ljubav boli’.

Otkrio je i da se prsten može rastaviti i razdvojiti u dva prstena.

Naime, prsten se sastoji od dva kamena, zelenog i srebrnog koji simboliziraju njihova spojena srca. Stigao je direktno iz rudnika, a dizajnirao ga je draguljar Stephen Webster.

– Koncept je da se prsten može rastaviti i od njega se mogu napraviti dva prstena. Kada su zajedno, na mjestu ih drži magnet. Pa vidite kako se spaja? A zatim dvije odvojene suze formiraju srce – pojasnio je Kelly.

– Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stephenom Websterom da bude dva, njen rodni kamen smaragd i moj rodni kamen dijamant. Postavljen na dvije magnetske trake od trnja koje se spajaju kao dvije polovice istih duša koje tvore nejasno srce. Našu ljubav – zaključio je reper.

Iako Webster nije otkrio cijenu njihovog zaručničkog prstena, stručnjaci za dijamante procjenjuju da bi mogao vrijediti i do 500.000 dolara.