kraj ljubavi

Rihanna i saudijski milijarder prekinuli nakon tri godine veze

Hassan Jameel1 (1)

Rihanna i Hassan provodili su sve do nedavno ljetne odmore u Evropi, a zimi sur ado boravili u New Yorku. Njihovi prijatelji čak su pričali da su toliko skladan par te da se nadaju skorašnjem vjenčanju

Američki mediiji nagađaju da su poznata pjevačica s Barbadosa i saudijski milijarder prekinuli nakon tri godine veze no pravi razlog još nije poznat.

Neko vrijeme uspješno su skrivali svoju romansu, a onda je prije dvije godine pop pjevačica vrlo direktno pokazala koga ljubi.

Mnogi se sjećaju njenih provokativnih fotografija iz bazena na kojima izmijenjuje nježnosti s tamnokosim muškarcem.

Kasnije se doznalo da je Rihannin novi odabranik Hassan Jameel, zapravo saudijski milijarder, poduzetnik koji je trenutno zamjenik predsjednika i potpredsjednik porodične kompanije Abdul Latif Jameel, jedne od najvećih na svijetu.

Bogatstvo porodice Jameel, kojega će jednoga dana naslijediti Hassan, procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara, a stekli su ga zahvaljujući ugovoru njihove kompanije o pravu na distribuciju Toyotinih automobila u Saudijskoj Arabiji.

Rihanna i Hassan provodili su sve do nedavno ljetne odmore u Evropi, a zimi sur ado boravili u New Yorku. Njihovi prijatelji čak su pričali da su toliko skladan par te da se nadaju skorašnjem vjenčanju.

No, kako pišu strani mediji, njihova ljubav raspala se nakon gotovo tri godine. Rzlozi prekida još uvijek nisu poznati.

“Oni su jako različiti, ali dobro se nadopunjuju. Imaju puno razumijevanja, ljubavi i pažnje jedno prema drugome”, rekao je jedan od njihovih prijatelja američkim tabloidima prije nekoliko mjeseci.

Rihanna je pak na pitanje planira li vjenčanje sa sada već bivšim dečkom zagonetno odgovorila da “samo Bog može raditi planove za nas”.