Pjevačica u donjem vešu

Rihanna obradovala fanove golišavom fotografijom

rihanna

Važno je da mlade djevojke znaju da je u redu jesti stvari koje volite

Da Rihanna (30) voli pokazivati svoj seksepil poznato je svim onima koji prate ovu popularnu pjevačicu. Stoga nije ni čudno što je Rihanna ponovno s obožavateljima podijelila fotografiju u crvenom donjem rublju iz nove Savage X Fenty kolekcije.

Ove smo zime zločesti, a ne dobri – napisala je Rihanna u opis fotografije na kojoj nosi gaćice s natpisom ‘Zločesto, zločesto’. Pratitelji ove barbadorske pjevačice bili su oduševljeni njezinim seksepilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


– Izgledaš odlično. Chris Brown je glup što te ostavio – samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije. Rihanna je u svibnju ove godine također podijelila fotografije sebe u donjem rublju, točnije pohvalila se vlastitom kolekcijom seksi donjeg rublja Fenty Beauty koja nudi i XXL liniju za punije žene. Na taj način, Rihanna je svima dala do znanja što misli o komentarima na njenu kilažu.

Važno je da mlade djevojke znaju da je u redu jesti stvari koje volite i zbog toga me ljuti kada se neko izruguje nečijem tijelu – izjavila je Rihanna te nadodala kako je u redu uživati u hrani.