"najslađi par"

Rijetkost u Hollywoodu: Proslavili su 16. godišnjicu braka bez ijednog skandala

melisa (1)
FOTO: Instagram / @melissamccarthy

Zbližili su se dok su zajedno radili na jednom humorističnom komadu, a nije trebalo dugo da kliknu kao par

Slavna glumica Melissa McCarthy osvojila je srca publike početkom novog milenija ulogom Sookie St. James u Gilmoreicama, a njen suprug Ben Falcone osvojio je njeno srce nekoliko godina ranije. McCarthy je danas i dalje jedna od omiljenih glumica te žari i pali Hollywoodom, a ono na čemu su mnogi zavidni je njena ljubavna priča s Benom.

Melissa i Ben su se upoznali dok su oboje odlazili na satove pisanja komedije u Los Angelesu. Jednom je prilikom glumica priznala kako ju je osvojio na prvu, a bila je oduševljena njegovim smislom za humor.

“Od tog smo trenutka postali prijatelji”, prisjeća se McCarthy.

Zbližili su se dok su zajedno radili na jednom humorističnom komadu, a nije trebalo dugo da kliknu kao par.

Pred kamerama su se zajedno pojavili upravo u Gilmoreicama, a Ben je gostovao u trećoj sezoni popularne serije koja je njegovu suprugu vinula u zvjezdana nebesa. Pred oltar su stali nakon sedam godina veze, u jesen 2005. godine.

“Oboje nas je dodirnuo čarobni štapić, pravi smo sretnici što smo se sreli”, ispričao je par nakon vjenčanja.

U januaru 2007. potvrdili su medijima da čekaju svoje prvo dijete, a Melissa je rodila Vivian Falcone u maju te godine. Drugu kćer dobili su 2010. godine, samo četiri mjeseca prije nego što je Melissa počela glumiti u sitcomu “Mike & Molly”.

Par je nastavio sarađivati na brojnim projektima, a 2011. godine su se zajedno pojavili u hitu “Djeveruše”, u kojem su oboje glumili. Do 2014. godine su već imali vlastitu produkcijsku kuću, a prvi projekt koji su producirali bio je film “On the Day”.

Tokom godina par je izazivao divljenje zbog svoje veze koju nikada nisu pratili skandali, a još danas ih mnogi nazivaju najslađim parom Hollywooda. U međuvremenu je Melissa napisala i knjigu o odgoju njihovih kćeri, a glumili su i sami sebe u TV seriji “Nobodies”. Prije nekoliko dana proslavili su 16. godišnjicu braka, a čini se kako će ovaj par zaista odoljeti svim izazovima Hollywooda i dokazati da ljubav može pobijediti sve.